Junior program (6-12 let): poteka 3 x 30 min individualno + 1 x 45 min skupinskoKitara je “kul”. Že na prvih uricah boste zabrenkali vašo najljubšo pesmico. Kmalu za tem boste zaigrali prvi znani svetovni kitarski “riff”, še malo zatem boste na koncertu zaigrali celo skladbo v živo. To vse se lahko zgodi, če se odločite postati mladi kitarist.

Učitelji vas bodo popeljali v svet glasbe tudi z ekskurzijami, raznimi glasbenimi aktivnostmi in druženji.Rock program (12+ let): poteka 3 x 45 min individualno + 1 x 60 min skupinsko
 

Sanje, da zaigrate na velikem odru pred številčno množico, lahko postanejo kmalu resničnost.Če ste začetnik, boste prejeli kitaro v roke in učitelj vas bo hitro popeljal v svet glasbe. V kolikor je kitara že vaša sopotnica, boste vašo pot nadaljevali in znanje nadgradili. V času šolanja vas bomo s Sokijevo šolo peljali še na strokovne ekskurzije, obiskali nas bodo glasbeni gostje, imeli bomo razne dodatne glasbene aktivnosti in druženja, ter zaigrali boste tudi s pravim bendom.

Posamezni paketi:

Če želite za krajši čas obiskati Sokijevo šolo kitare in imate svoje specifične želje se lahko z učiteljem posvetujete o programu in trajanju učnega programa.