Bobnarski vrtec (3-6 let): poteka skupinsko 45 minBobnarski vrtec je namenjen našim najmlajšim bobnarjem. Če je vaš otrok že tako zgodaj pokazal, da rad tolče, ohranite vašo kuhinjsko posodo celo in ga pripeljite v bobnarski vrtec. Tukaj bo spoznal bobne in tolkala. Naučil se bo osnovne ritme z osnovnimi udarci, osnovno »lahkotno« branje notnega zapisa in skupaj s svojimi vrstniki bo ustvarjal bobnarsko poezijo. Učenje poteka v skupini, saj smo v skupnem ustvarjanju bolj pridni in močnejši.

Junior program (6-12 let): poteka 3 x 30 min individualno + 1 x 45 min skupinskoKo prerastemo vrtec in smo v osnovni šoli, že radi poslušamo MP3-je naših očetov, ali celo iz kleti privlečemo kakšno gramofonsko ploščo, CD ali kaseto »hudih« bendov. Mama kupi kakšno AC DC majico in že smo »rockerji«.
Junior program je ta pravi za tvoja leta. Spoznal boš vse o bobnarjih skupin, ki jih posluša ati in tudi ti boš s skupino stal na šolskem odru. Bobnarski zapis boš hitro obvladal, igral boš osnovne in napredne ritme s prehodi in igral boš z glasbeniki. Spoznal boš tudi svoje sošolce, saj nas bodo družili skupni »treningi«. Pa ne nogometni, bobnarski seveda.
Ker pa se po pridnem delu imamo vedno fajn, se bomo tudi družili skupaj in si pogledali kak film, šli na glasbeni izlet in pojedli kakšno sladkarijo, ki jo bomo seveda skrili pred tvojimi starši. Ti je všeč, si za?

Classic program (12+let): poteka 3 x 45 min individualno + 1 x 60 min skupinskoPri teh letih ste pa že kar malo svojeglavi kajne? Tudi vem, da vas že malo zanimajo punce. Zato pa bomo pridno delali, da boste očarali publiko in punce. V CLASSIC program se lahko vpišete prav vsi, ki si želite resno bobnati in vam že leta dopuščajo, da ste na poti k profesionalcem. Učimo se individualno in v skupini. Povabili bomo razne goste, šli na glasbeno ekskurzijo, gledali dokumentarne filme in bobnarske šole svetovnih bobnarjev, igrali bomo z glasbeniki in spoznali vse kar mora vsak dober bobnar vedeti. Pa ne se ustrašit. Če želite, da je bobnanje samo vaš hobi, boste prav tako odličen bobnar.
 

Začetni tečaj afriškega bobnanja: poteka skupinsko 4 x 45 minSo vam všeč afriške djembe? Vzemite si čas za sprostitev in zabobnajte pod taktirko mladega tolkalista Sanija, ki vas bo popeljal skozi osnove in vam predstavil tudi druga tolkala.

Ura bobnanja s Sokijem (60 min)


Če prihajate od daleč, ali bi želeli uro bobnanja preživeti z mano, me dajte izkoristiti in domov se boste odpeljali z veliko košaro bobnarskega znanja.Seminarji za učitelje glasbe: poteka 5 šolskih ur v skupini

Za vas prirejamo tudi seminar za učitelje glasbe. Naučili se boste od postavitve bobna, uporabe, osnov igranja in veliko več, da boste odlično postavili ritmično sekcijo vašega šolskega ansambla.