Bobnarski vrtec (3-6 let): poteka skupinsko 45 minBobnarski vrtec je namenjen našim najmlajšim bobnarjem. Če vaš otrok že zgodaj pokaže, da rad tolče, ohranite vašo kuhinjsko posodo celo in ga raje pripeljite v bobnarski vrtec. Tukaj bo spoznal bobne in ostala tolkala. Naučil se bo osnovnih ritmov z osnovnimi udarci, »lahkotno« branje notnega zapisa in skupaj s svojimi vrstniki  ustvarjal bobnarsko poezijo.

Učenje poteka v skupini, saj smo pri skupnem ustvarjanju bolj pridni in močnejši.
 

Junior program (6-12 let): poteka 3 x 30 min individualno + 1 x 45 min skupinskoKo prerasteš vrtec in si  v osnovni šoli, se že bolj zanimaš za glasbo -  rad poslušaš očetov MP3 ali celo iz kleti privlečeš  kakšno staro gramofonsko ploščo, CD ali kaseto »hudih« bendov. Mamo prepričaš, da  kupi kakšno AC DC majico in že si pravi »rocker«!

Junior program je pravi za tvoja leta.  Spoznal boš vse o bobnarjih skupin, ki jih poslušata tvoja starša in tudi ti boš lahko s svojo skupino stal na šolskem odru. Bobnarski zapis boš hitro obvladal, igral boš osnovne in napredne ritme s prehodi, igral pa  boš tudi z drugimi glasbeniki. Spoznal boš svoje sošolce, saj nas bodo družili skupni »treningi«. Pa ne nogometni, bobnarski seveda.

Ker pa se imamo po pridnem delu  vedno fajn in se radi sprostimo, se bomo tudi veliko družili. Pogledali si bomo kakšen film, šli na glasbeni izlet in pojedli kakšno sladkarijo, ki jo bomo seveda skrili pred tvojimi starši. Ti je všeč, si za?
 

Classic program (12+let): poteka 3 x 45 min individualno + 1 x 60 min skupinskoPri teh letih ste pa že kar malo svojeglavi, kajne? Vem tudi, da se fantje malo že zanimate za punce. Zato bomo tudi pridno delali, da boste očarali publiko, predvsem pa punce!

V CLASSIC program se lahko vpišete prav vsi, ki si želite resno bobnati in vam leta dopuščajo, da ste na poti k profesionalcem. Učimo se individualno in v skupini. Povabili bomo razne goste, šli na glasbeno ekskurzijo, gledali dokumentarne filme in spoznavali bobnarske šole svetovnih bobnarjev. Igrali bomo tudi z ostalimi glasbeniki in spoznali vse, kar mora vedeti vsak dober bobnar.

Pa ne se ustrašiti. Če želite, da je bobnanje le vaš hobi, prav tako lahko postanete odličen bobnar.
 

Začetni tečaj afriškega bobnanjaSo vam všeč afriške djembe? Vzemite si čas za sprostitev in zabobnajte pod taktirko mladega tolkalista Sanija, ki vas bo popeljal skozi osnove in vam predstavil tudi druga tolkala.

Ura bobnanja s Sokijem (60 min)


Če prihajate od daleč ali bi želeli uro bobnanja preživeti z mano, me lahko izkoristite individualno in domov se boste odpeljali z veliko košaro bobnarskega znanja.