Jože Mlasko – PepiPrvič se je usedel za bobne pri 15 letih in bil tako navdušen, da si je zaželel, da bi se z bobnanjem ukvarjal celo življenje. Hitro je začel igrati v različnih glasbenih skupinah in sodelovati v različnih glasbenih projektih. Igral je različne zvrsti glasbe: rock, blues, pop, jazz, soul, funk …, pa vendar ostaja njegova primarna zvrst rock glasba. Tekom 30 let je tudi poučeval bobne in druga tolkala, bil pa je tudi prvi učitelj Marka Soršaka – Sokija. Zadnjih pet let igra in poučuje tudi cajon in indijski tradicionalni boben mridango. Bobne igra v mariborski rock skupini “Wake up”.
Misel: „Vse kar delamo z močno srčno željo, delamo z ljubeznijo in strastjo. Samo navdušen bobnar bo dober bobnar postal“.
Pepi
 

Timo Kosise je navduševal nad bobni že kot majhen otrok, saj je zelo rad »igral« po maminih loncih. Iz tega je ljubezen do igranja le še rastla in pri 5-letih je dobil prve bobne. Začel je z učnimi urami pri Martinu Mišku, 2 leti za tem pa je šolanje nadaljeval pri Marku Soršaku Sokiju. 16. maja 2012 je na Sokijevi 20. obletnici zmagal s priredbo komada Enter Sandman. Na odru je že zaigral z Elvis Jacksoni, skupino MI2 in Big Foot Mamo. Trenutno je bobnar ptujske skupine Ashine, letos pa praznuje že 10-obletnico bobnanja. Največ preigrava težje metal komade svetovnih bendov, navdušuje s točnostjo in hitrim double basom, pohvali pa se tudi s studijskim snemanjem. Timo je zagotovo Sokijev naslednik.

Misel: Bobni so inštrument na katerem se ne »špara«, ko udariš po njih dobijo smisel in takrat zaigra srce.
timon
 

Sani Smajićse je kot otrok učil igranja klasične in električne kitare, kasneje pa se je bolj navdušil nad raznimi tolkali, ki jih spoznava že več let. Vse se je začelo z učenjem igranja afriških bobnov, kar je kmalu razširil tudi na klasične bobne in se začel dodatno izobraževati pri Sokiju. Trenutno igra v bendu D'Smokers in v bandu Želja po kakavu, ki ga je tudi pomagal ustanoviti. Za seboj ima že vrsto nastopov na znanih mariborskih odrih kot so KGB, Satchmo, Gustaf, letna prireditev Doma Danice Vogrinec in v sklopu festivala Lent. Kot glavni organizator se je pred kratkim že drugič uspešno preizkusil pri organizaciji Koncerta mladih bendov, ki je namenjen, da se mladi bendi pokažejo javnosti. Sicer pa mu nastopanje sploh ni tuje, saj že 5 let, kot igralec, sodeluje pri English Student Theatru II. gimnazije Maribor in poje pri zboru II. gimnazije Maribor. Tam je spoznal preostale člane svojega banda in se naučil igranja, petja ter nastopanja.
Moto: So vzponi in so padci, a nikoli ne obupaj. S pravo željo in dobro voljo je vse mogoče.
sani
 

Mihaela Kotnik - Mikey je bobne začela igrati pri 16-ih letih in od takrat so postali nepogrešljiv del njenega življenja. Markove bobnarske učne ure so pustile velik pečat na načinu njenega igranja. Na takšnem temelju je skozi nadaljnja leta nadgrajevala svoje bobnarsko znanje ter izkušnje. Njena glasbena pot jo je peljala skozi več glasbenih skupin, kjer se je žanrsko izpopolnila v rock, pop, funk in metal glasbi. Bobnala je z znanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki.
Moto: Glasba=svoboda; svoboden je tisti, ki glasbo začuti. Z glasbo se odpre nov svet.
Mihaela
 

Simon ŠkrlecSimon »tolče« po bobnih že 23 let. Po izobrazbi je profesor razrednega pouka, trenutno pa je samozaposlen v kulturi. Bobne je poučeval na glasbeni šoli v Mariboru, v glasbenem ateljeju BACH ter privat. Z nastopanjem ima veliko izkušenj s številnimi bendi, kot so Melechesh, Vulvathrone, Obnounce, v kar 18 državah. Trenutno igra z glasbeno skupino Melechesh iz Izraela - Nuclear Blast založbe ter skupino Vulvathrone iz Prekmurja. Leta 2015 je bil v oddaji Slovenija ima talent in prejel zlati gumb.
Misel: Več zvrsti glasbe igraš, več znaš.
simon